Idoia Calabuig i Olcina (València, 1977) 

És llicenciada en Belles Arts per la UPV (1995-2001). Cursà el Màster en Fotografia, art i tècnica de la UPV ,2005. Va obtindre el títol del DEA amb el treball d’investigació sobre “La imatg de la dona en la revista Crónica, 1936-1939”. Li va ser concedida la beca de colaboració amb el Centre de Recursos Audiovisuals en la facultat de Belles Arts de València (2002-2003) on actualment treballa como a tècnica de laboratori d’Audiovisuals. 

Ovidi Sambonet i Esteve (València, 1984) 

És llicenciat en Belles Arts per la UPV (2004-2010). Va estar becat al Centre de Recursos Audiovisuals de la facultat de Belles Arts de València. Ha treballat com a disenyador en diversos departamentos de la UPV. Ha estat vincualt professionalment amb el món de la conservació i restauració d’obres d’art. També ha realitzat tallers sobre escenografia teatral. Ha estat becat al Màster Universitari en Fotografia, Art i Tècnica de la UPV. Desenvolupa una part del seu treball com a dissenyador gràfic relitzant projectes d’identitat gràfic, diseny editori, disseny multimedia i fotografia des de l’any 2005. Actualment desenvolupa projectes editorials com a director creatiu dintre de Xufa Edicions. 

Helena Olcina (València, 1975)

Enginyera informàtica per la Universitat Politècnica de València (UPV) amb l’especialitat de Gràfics i Imatge. Es trasllada a Barcelona per fer una Màster en Disseny i Publicitat i treballar per a diverses editorials i publicacions en les àrees de disseny i tractament fotogràfic.Després de diversos anys dedicats a la postproducció fotogràfica, sobretot en el món de la moda i la fotografia editorial, es posa darrere d’una càmera per explorar el fotoperiodisme documental de caràcter social. Viatja per Amèrica Llatina i Àfrica i publica fotoreportatges en mitjans com El Mundo, El Periódico de Catalunya, La Vanguardia, El Segre, Berria, Revista Integral, El Temps o el diari italià Il Manifesto, entre d’altres. En l’actualitat, treballa formant nous fotògrafs al Màster de Fotografia i Disseny de l’Escola Universitària Elisava i al Màster d’Art i Tècnica de la UPV a més de produïr imatges de tipus editorial, retrats o fotografia de producte, sense abandonar la seua passió pel fotoreportatge documental.